Shawbury Junior Ranks Mess

The Junior Ranks Mess was refurbished at RAF Shawbury in September 2012. The area was bland and lacked a comfortable environment for the base personnel.

The brief for this project included a complete redesign with more comfortable seating a new pay station and an entertainment factor to attract customers. Our new design incorporated a new soft seating area to one end of the room, a full internal decoration including feature wallpaper, new floor finishes, new furniture throughout, privacy screens, a full signage package, a new till station and a large screen TV.

The challenge faced on this project was to ensure the customer flow was correct and personnel could move uninterrupted from each servery station with the pay station positioned in the most effective area.